Vabamu

Tallinnassa sijaitseva Miehitysten ja vapauden museo Vabamu valistaa ja osallistaa virolaisia ja Virossa vierailevia ulkomaalaisia pohtimaan lähihistoriaa, tiedostamaan vapauden haurauden sekä puolustamaan vapautta ja oikeudenmukaisuutta.

Environ

Environ on maailman johtava A-vitamiinia sisältävä ammattikosmetiikkasarja.

Laura Schwartz: Syö, juo & menesty – Verkostoitumalla huipulle

Laura Schwartz: Syö, juo & menesty – Verkostoitumalla huipulle

Laura Schwartz on amerikkalainen puhuja, tv-kommentaattori ja kirjailija. Hän aloitti Valkoisen talon vapaaehtoisena tammikuussa 1993 ollessaan vain 19-vuotias ja eteni muutamassa vuodessa presidentilliseksi tapahtumajohtajaksi. Hän teki sen oivaltamalla tapahtumiin ja tilaisuuksiin kätkeytyvät mahdollisuudet ja hyödynsi niitä verkostoituakseen huipulle. Nyt hän opettaa kikkansa myös sinulle.

Urmas Nemvalts: Metsän valtiaita ja muita ryökäleitä

Urmas Nemvalts: Metsän valtiaita ja muita ryökäleitä

90-luvulla Virosta saapui Suomeen pääasiassa ilolintuja ja rikollisia, myöhemmin olivat vuorossa mansikanpoimijat, raksakundit ja muut paremman elämän etsijät. Paljon kärsinyt Suomen kansa luuleekin ehkä nähneensä jo kaikki etelänaapurin kauheudet, mutta on valitettavasti väärässä. Edessä on vielä yksi katkera koettelemus, sillä lahden yli porhaltaa nyt virolainen sarjakuva, itse asiassa jopa useampi sellainen.

Pille Enden & Tiina Lebane: Hyvää oloa lautasella

Pille Enden & Tiina Lebane: Hyvää oloa lautasella

Saamme olla onnellisia, että vuoteemme mahtuvat kaikki neljä vuodenaikaa. Voimme nauttia talven lumesta ja pakkasesta, kevään heräävästä vehreydestä, keskikesän lämmöstä sekä syksyn ruskasta ja maan antimista. Vuodenaikojen vaihtelua seuraa myös luonnon pienoismalli – ihmiskeho. Kuinka säilyttää hyvä olo ja reipas mieli ympäri vuoden? Millainen ravinto tukee elimistömme toimintaa eri vuodenaikoina?