Maikrahv

Maikrahv

Maikrahv on Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva ravintola, joka tunnetaan keskiaikaisesta tunnelmasta, herkullisesta ruoasta ja ystävällisestä palvelusta.

Tallinnassa vegaanikin herkuttelee

Tallinnassa vegaanikin herkuttelee

Kaukana ovat ajat, jolloin Tallinnaan matkanneelle kasvissyöjälle tarjoiltiin kasviskeitoksi kutsuttua lihakeittoa. Ravintolan mielestä lihakeitto oli nimittäin kasvisruokaa, koska sopassa oli lihan lisäksi myös kasviksia. Tätä nykyä erityisruokavaliot tunnetaan Tallinnassa hyvin. Viime vuosina etenkin laktoosittomuus ja gluteenittomuus ovat nousseet kaiken kansan tietoisuuteen, ja myös kaikkia eläinperäisiä tuotteita välttävillä vegaaneilla on mistä valita.

Hvar, Hvar away

F-Securen globaali kannusteohjelma vei yhtiön parhaat myyjät jetsetin suosimalle Hvarin saarelle Kroatiaan. Nelipäiväinen matka tutustutti johtoon ja työkavereihin sekä tarjosi autenttisia elämyksiä Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvassa ympäristössä.

Magus Meiringen

Kõik tunnevad ju beseed, aga kes teadis, et see on pärit Šveitsist? Kümme punkti!

Twin pearls of the Baltic Sea: Tallinn & Helsinki

Twin pearls of the Baltic Sea: Tallinn & Helsinki

Tallinn and Helsinki are two capitals with only 80 kilometres of Baltic Sea and a two-hour ferry ride between them. The cities form a unique twin capital, sometimes referred to as Talsinki. It might even be that in a few decades the cities will be connected by an undersea tunnel – a future prospect being researched as we speak.

Mikä LOHAS?

Mikä lohas

Eettisyyttä, ekologisuutta ja terveellisyyttä arvostavat LOHAS-kuluttajat ovat saapuneet jäädäkseen. Me selvitimme, keitä he ovat ja mitä he haluavat.

Asiakkaana näkövammainen

Asiakkaana näkövammainen

Kosmetologi Virpi Uosukainen on ainoana Suomessa tutkinut näkövammaisten suhdetta kosmetologipalveluihin. Tuore tutkimus paljastaa näkövammaisten kaipaavan ammattiapua ja ohjausta ihon-, kynsien- ja kauneudenhoidossa.

Kohti yrittäjyyttä

Kohti yrittäjyyttä

Kun mielessä siintää oman kauneushoitolan, myymälän tai maahantuontiyrityksen perustaminen, on aika tarttua kynään ja paperiin. Yritystoiminta alkaa – ainakin teoriassa – huolellisella suunnittelulla. Liiketoimintasuunnitelma on uuden yrityksen käsikirja sekä yrittäjälle itselleen että liikeidean kannattavuutta arvioiville asiantuntijoille. Suunnitelman liitteenä olevat laskelmat puolestaan näyttävät, millaista alkupääomaa uusi yritys tarvitsee ja mistä raha alkaa sinne virrata.