Voi herranjestas minkälainen lapsi oli hän – vai oliko sittenkään?

Voi herranjestas minkälainen lapsi oli hän – vai oliko sittenkään?

Alavudella ja Peräseinäjoella toimiva Vaahteramäki on tarjonnut tavoitteellista ja vaikuttavaa lastensuojelua jo seitsemän vuotta. Vaahteramäen ammattitaitoinen toiminta rakentuu ennakoitavan ja tasaisen arjen ympärille, jossa lapsen turvallisuuden tunne vahvistuu ja ongelmat kohdataan dialogisuuden sekä ammatillisen ymmärryksen voimalla.

Koe merellinen Espoo

Etsitkö kokous-, tapahtuma- tai juhlatilaa? Suunnitteletko työyhteisösi tyhy- tai virkistyspäivää? Ota suunta Espooseen! Kokousta, juhli, majoitu, syö jakoe pala maailman suurinta saaristoaluetta. Parhaat tärpit löydät tältä kartalta.

Designhotellissa kokouskin on elämys

Designhotellissa kokouskin on elämys

Helsingin Vuosaaressa, kauniin Itämeren suojaisassa poukamassa sijaitsee Suomen ainoa aito designhotelli. Hotel Rantapuistossa puun, lasin ja ympäröivän luonnon saumaton liitto tarjoaa unohtumattomat puitteet kokouksille, tyhy-päiville, illallisille ja muille yritystapahtumille.

Kuka muu muka?

Kuka muu muka?

Cheekin elokuiset stadionkeikat täyttivät Olympiastadionin ääriään myöten: suomiräpin kuninkaan tahdissa bailasi kahtena iltana yhteensä 80 000 katsojaa.